Hovedretter
Mat

Ingredienser: Kylling, egg, rød løk, hvitløk, berbere krydder, olivenolje, klarnet smør, chili og Injera.

Ingredienser: Oksekjøtt/lammekjøtt, rødløk, ingefær, hvitløk, paprika, olje, klarnet smør, tomat og Injera.

Ingredienser: Rå oksekjøttdeig, Mitmita, Ktumera, Timtim, spinat, klarnet smør, salt og Injera.

Ingredienser: Store biter av rått oksekjøtt, Mitmita, Ktumera, Timtim, spinat, klarnet smør, sitron og Injera.

Ingredienser: Utvalg av retter fra menyen som inkluderer kjøtt.

Ingredienser: Linser, spinat, bulcha, rød saus, kål, klart og malt Shiro og Injera.

Ingredienser: Stekt kjøttdeig og grønnsaker servert med Injera.

Ingredienser: Stekt kjøttdeig innmat, hvitløk, løk, hakket chili servert med Injera.

Ingredienser: Malt Shiro, rød løk, tomater og olje med Injera.

Ingredienser: Tørket kjøttdeig, Injera med saus, rød løk, olje, hvitløk og krydder.

Ingredienser: Utvalg av retter, en spesiell kombinasjon av eritreiske og etiopiske retter. Laget med stekt oksekjøtt eller lammekjøtt, kylling, kitfo, shiro, spinat, rød løk, chili og krydder som Mitmita, Ktumera, Timtim, krydder og sitron, servert med Injera. Nok for en familie.
Ekstra



Barnemeny

Kyllingnuggets med pommes frites og ketchup.
Drikke
Øl
Vin
Sterk Drikke
Brus
Adresse og Åpningstider
- Adresse: Osterhaus' gate 7B, 0183 Oslo
- Telefon: 97 33 61 07
- E-post: info@gibabo.no
Åpningstider:
- Mandag: 12:00 - 01:00
- Tirsdag: 12:00 - 01:00
- Onsdag: 12:00 - 01:00
- Torsdag: 12:00 - 03:00
- Fredag: 12:00 - 03:00
- Lørdag: 12:00 - 03:00
- Søndag: 12:00 - 01:00